Overnachten in het mooie Limburg! Studio de palmen

6 Juli 2021 - Joke Maessen

€ 79.00

Even voorstellen:
Wij, Ed en Joke, wonen met onze 2 honden in Afferden, een dorp aan de Maas, tussen Nijmegen en Venlo. Beiden komen we niet uit Limburg, maar inmiddels wonen wij hier alweer heel wat jaren. Wij zijn helemaal verliefd geworden op de mooie omgeving en wat (noord)Limburg nog meer te bieden heeft. We hebben een heerlijk huis, een ruime tuin met aparte ruimtes welke we als opslag gebruikten. Wij hebben het idee gekregen om hierin een B&B/Studio te starten en mensen te laten ervaren hoe mooi Limburg is!

We hebben de ruimtes verbouwd en 2 verblijven gemaakt, nl een B&B en een Studio.De StudioDe studio (24 m2) is voorzien van een keukenblok, koelkast, magnetron, inductiekookplaat, een smart-tv en gratis WiFi. Het is mogelijk om in de Studio een maaltijd te koken. In de studio staat een boxspring met 2 eenpersoonsbedden.
De studio beschikt over eigen sanitair en is geschikt voor max. 2 personen. Je kunt gratis gebruik maken van de exclusieve Spa producten van Jafra. Via de tuin van de bewoners heb je toegang tot de studio. 

De B&B is geschikt voor max. 2 personen, heeft een totale oppervlakte van 20 m2, beschikt over eigen sanitair en een eenvoudig keukenblokje. In de B&B is het NIET mogelijk om een maaltijd te koken. Verder is de B&B voorzien van een koelkast, magnetron, een smart-tv en gratis WiFi. De B&B heeft een eigen entree en is, evenals de Studio, via de afgesloten tuin van de bewoners bereikbaar.
In beide verblijven maak je gratis gebruik van bed, bad - en keukenlinnen.

Overnachting B&B incl ontbijt en toeristenbelasting €65 pn

B&B/Studio de Palmen is een bijzondere plek om te logeren. Door de stoere en industriële uitstraling heeft deze studio haar eigen sfeer en karakter. Heel knus en sfeervol, een fijne plek helemaal voor jou alleen. Hoe fijn is dat! B&B/Studio de Palmen ligt aan de rand van de Afferdse Hei. Wij liggen vrijwel direct (slechts 50m) aan de wandelroute het Pieterpad LAW, op enkele minuten van het nationaal park de Maasduinen, goede restaurants en gezellige plaatsjes/dorpjes. De centrale ligging van de Palmen vormt een ideaal vertrekpunt voor lokale bezienswaardigheden en activiteiten, zoals de Mookerheide, het Leukermeer, het Reindersmeer, Arcen, het centrum van Nijmegen, Goch en Kleve in Duitsland.

Overnachting Studio incl ontbijt en toeristenbelasting €79 pn

Info voor de wandelaars van het Pieterpad:
B&B/Studio de palmen op 50 meter van het Pieterpad. Pieterpad 2, etappe 6 op de route Gennep-Vierlingsbeek.

B&B de Palmen
Waarom B&B/Studio de Palmen?
- De Palmen is kleinschalig met 2 kamers
- Je wordt gastvrij ontvangen
- Beide verblijven hebben een eigen entree. Je hoeft dus niet te delen met andere gasten
- De Palmen is gelegen op een unieke locatie (op slechts 50m van het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets-, motor-en wandel tochten
- Heb je iets te vieren of wil je gewoon een weekend weg? Heb je wensen? Deel ze met ons en we maken een speciaal arrangement voor jou op maat gemaakt!
 
- HUISDIEREN ZIJN HELAAS NIET TOEGESTAAN

Kortom: B&B de Palmen, overnachten in het mooie Limburg!

Eigenschappen

Capaciteit: maximaal 2 personen

Rustig

Gratis parkeren

Draadloos internet

Bos dichtbij

Meer dichtbij

Viswater dichtbij

Volg ons op Facebook B&B de palmen
www.benbdepalmen.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Televisie
Wifi

Regio
Limburg

Ligging
Landelijk

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 2

B&B/Studio de Palmen is een bijzondere plek om te logeren. Door de stoere en industriële uitstraling heeft deze studio haar eigen sfeer en karakter. Heel knus en sfeervol, een fijne plek helemaal voor jou alleen. Hoe fijn is dat! B&B/Studio de Palmen ligt aan de rand van de Afferdse Hei. Wij liggen vrijwel direct (slechts 50m) aan de wandelroute het Pieterpad LAW, op enkele minuten van het nationaal park de Maasduinen, goede restaurants en gezellige plaatsjes/dorpjes. De centrale ligging van de Palmen vormt een ideaal vertrekpunt voor lokale bezienswaardigheden en activiteiten, zoals de Mookerheide, het Leukermeer, het Reindersmeer, Arcen, het centrum van Nijmegen, Goch en Kleve in Duitsland. Info voor de wandelaars van het Pieterpad: B&B/Studio de palmen op 50 meter van het Pieterpad. Pieterpad 2, etappe 6 op de route Gennep-Vierlingsbeek. B&B de Palmen Waarom B&B/Studio de Palmen? - De Palmen is kleinschalig met 2 kamers - Je wordt gastvrij ontvangen - Beide verblijven hebben een eigen entree. Je hoeft dus niet te delen met andere gasten - De Palmen is gelegen op een unieke locatie (op slechts 50m van het Pieterpad) en is een prima uitvalsbasis voor mooie fiets-, motor-en wandel tochten - Heb je iets te vieren of wil je gewoon een weekend weg? Heb je wensen? Deel ze met ons en we maken een speciaal arrangement voor jou op maat gemaakt!   - HUISDIEREN ZIJN HELAAS NIET TOEGESTAAN Kortom: B&B de Palmen, overnachten in het mooie Limburg!